Chapter 1.

Amy’s POV

”Lähden nyt, äiti ja Lena! Tulen varmasti takaisin!” Huudahdan ovelta.
Olen juuri lähtemässä matkaan etsimään elementtien haltijoita. Sain selville paljon asioita, joita en ole tiennyt…

Flashback….

””Mika:

”Me lähdemme nyt ihan eri maailmaan, Oferiaan. Se on maailma täynnä magiaa, loitsuja, henkipetoja ja tietenkin pimeyttä. Kaikki, jotka ovat kotoisin sieltä, omistavat jonkin erikoiskyvyn. Koko sitä maailmaa hallitsi rakastetut kuningas Ferd Osferin ja hänen vaimonsa kuningatar Yuufian. Heillä oli neljä tytärtä , yksi poika ja heidän kuolleiden sukulaisten lapset hoidossaan.

Lapset:
Amethyst Mei Ofer
Leah Sain Osfer
Riinia Reni Osfer
Reiko Mik Osfer
Lunian Kian Osfer

Sukulaisten lapset olivat:
Sesilija Yuhina
Diana Yuhina

Kun Sesilija täytti 18 hän päätti ottaa valtakunnan hänen hallintaansa. Hän sanoi sen olevan kosto Ferdille.
Sesilija väitti että Ferd olisi käskenyt tappamaan oman veljensä päästäkseen valtaan. Oikeaa syytä ei tiedetä.

Diana on Sesilijan kanssa hallitsemassa Oferiaa.
Myös erikoiskyvyn oppiminen helpotti valtaan pääsyä. Sesilijan sydän ja mieli oli täynnä vihaa ja pimeyttä joka on kuulemma hänen voimansa. Sesilija on siis pimeyden hallitsija. Yksi asia, miten maan tilannetta ei olla huomattu on se että ihmiset elävät maassa virkeätä elämää vailla muita maita ja elämää. Sesilija on aina antanut mahdollisuuden joko kärsiä, tai nauttia elämästä.
Rikolliset ovat joko kuolleet, saaneet elää, tai ovat saaneet koko suvulleen pysyvän kirouksen. Ihmiset pitävät kuningatarta kilttinä, kunhan tekee työnsä.

Olen itse ollut linnassa suojelemassa kuningattaren lapsia. Kuninkaan tyttäret ja minä olimme hyviä ystäviä. Minä näin, kun Amethyst, Leah, Riinia, Reiko ja Lunian, pakenivat. ”Miksi he eivät ottaneet minua mukaansa. Olinko tehnyt jotain väärin?” Ajattelin. Sesilijan noustua valtaan, Pyysin liittyä hänen suojelusjoukkoonsa. Sesilija suostui ja minusta tuli kuningattaren suojelus- järjestön päällikkö. Palvelin Sesilijaa ajatellen hänen olevan hänen ainoa luotettava ystävä linnassa tässä maailmassa. Noin kaksi vuotta palveltuani Sesilijaa kunniakkaasti, sain selville eräältä taholta, mitä oli oikeasti tapahtunut. En aluksi uskonut tuota, mutta kun katsoin Sesilijan hallintaa uudelta näkökulmalta, en enää luottanut kuningattareen. Tietenkin kuningatar sai sen pian selville ja pitkän juttelun ja kiistan päätteeksi, kuningatar Sesilija tainnutti minut ja siirsi käteeni kirouksen demonista, nimeltään Askariias. Siitä lähtien olen on ollut välillä demonin vihan vallassa tai saanut ihmiset kääntymään puoleltani. Minua pidettiin myös vankilassa, sen jälkeen kun olin tappanut tunnevallassa erään kylän sotilaita demonin voimilla. Vain hyvä ystäväni Freyn, oli myötätuntoinen ja vei minut luotettavan taistelu- ja magiaopettajan luokse. Opiskelin ahkerasti ja sain demonin vihan laantumaan ja kontrolloimaan omia voimiani. Demoni on nykyään ystäväni, mutta joskus sekin menettää hallintansa ja ottaa kehoni omaan hallintaansa. Silloin voisin tappaa vaikka yhden ihmisen pelkällä katseella ja tuhoamaan kokonaisen kaupungin henkivoimillani. Onneksi sellaista ei ole tapahtunut vielä kertaakaan. Nykyään minut tunnetaan kaikkialla ” Salamatiikeriksi”. Nimitys naurattaa minua, koska en tunne olevani tuollainen ” peto” mutta hallitsen salamoita.”””

Flashback ends….

Niin Mika-kun minulle kertoi ennen lähtöä Kiotosta. Kysyin häneltä, miten hän saisi kirouksen pois. Kysyttyäni hän oli aivan hiljaa. Hän ei tiennyt…
Hän oli vain kärsinyt kirouksesta neljä vuotta.

Olin valmis. Odotin kyllä jotain karmivaa sen jälkeen, kun kuulin historian, mutta se, minkä näin, oli ihan erilainen… En voinut kyllä uskoa silmiäni.

.

.

.

 

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Chapter 1.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s