Chapter 3. Kylän elämääkö?

Olemme kylässä jonkin matkan päästä vesiputouksesta. Kaikki kieltävät ulospääsyn yöllä. Miksiköhän?….

Aamulla:::

Amy’s POV

Herään sängyssäni ja ihmettelen, missä olen. Pian muistankin Mikan sanat. Katson ympärilleni ja näen hänet istumassa ikkunalla. Huomaan myös jonkun toisen henkilön istumassa läheisellä nojatuolilla. Kuka siellä? Sanon mutta ääntä ei tule suusta. Yskin hieman ja hän huomaa minut.

”Oletko kunnossa? Pyörryit yhtäkkiä lattialle eilen illalla. Mika-sama toi sinut huoneeseen ja käski minun vahtia sinua kun hän lähtee pian ulos.” Tyttö sanoo.

”Kuka?” Kysyn.

”Ah! En vielä esitellyt itseäni sinulle. Nimeni on Thea. Aibaus Thea.” Hän sanoo.

Mika hyppää ikkunasta ulos ja kuulen pehmeän tömähdyksen ja askelia.

”Ja sinä olet Amy. Mik-kun kertoi minulle sinusta. Olet kuulemma hänen oppilaansa.
Ja sanon sinulle tämän: Jos hän kadottaa ajatuksensa, sinun on kahlittava ja rauhoittaa hänet, ennen kuin voitte jatkaa matkaa. Voin opettaa sinulle pari loitsua, joilla saat kahlittua hänet. Ja vielä se, että harvat voivat saada ajatusten menettävän kirotun ihmisen takaisin pelkällä tahdonvoimallaan. Vain kirotun tärkeimmät ihmiset saavat tuon kyvyn.” Hän jatkaa.

”Selvä. Öööö… Tarvitsisin vaatteeni.” Sanon ja punastun hieman.

”Oh! Tein sinulle sopivammat vaatteet, jotta voit kulkea ympäriinsä ilman ihmetystä. Tässä!” Thea sanoo ojentaen minulle vaatteet.

Puin päälleni mustan, hieman polvien alapuolelle ulottuvan hameen, valkoisen t-paidan , olkapäiden kohdalta lähtee erilliset, pitkät hihat ja pitkät mustat saappaat.( kuva ylhäällä.)

”Noin.” Sanon ja Thea hymyilee ja vie minut ulos. Kävelemme kadulle ja teemme joitakin ostoksia. Thea kertoo minulle asioita Oferiasta. Ihmettelen, kun moni ihminen ei olekkaan, miltä näyttää, vaan osaavat joitakin taitoja. Palaamme takaisin Thean kanssa ja huomaan Mikan. Kiirehdin hänen luokseen.

”Lähdemme nyt.” Hän sanoi päättäväisenä.

”Käymme ensin ostamassa sinulle miekan asekaupasta. Saat harjoitella sillä väliaikaisesti.” Hän sanoo ja nyökkään hämilläni. Minäkö alan käyttämään miekkaa.

”Heihei! Nähdään taas!!” Thea huutaa ja heiluttaa kättään. Heilutan takaisin ja kiirehdin Mikan perään. Saavumme jonkin ajan päästä liikkeen eteen. Mika menee sisään, joten seuraan häntä.

2Päivää, miten voin auttaa?” Joku sanoo huoneen perältä.

2Tarvitsen kevyen miekan jota saa kehitettyä, siinä on loitsu mahdollisuus ja sopii nuorelle kumppanilleni.” Mika sanoo katsellen miekkoja.

”Odotas hetki. Minulla taitaa juuri olla sopiva ase. Käyn hakemassa sen.2 Hahmo sanoo ja kuulostaa kävelevän pois huoneesta.

”Minä otan vielä nämä.” Mika sanoo pidellen heitettäviä teriä ja ketjua, jonka päässä on pallo ja se kytkeytyy käteen, jotta sitä voi hallita ja vie ne pöydän, jota en vielä nähnyt, ääreen. Samassa hahmo tulee huoneeseen kantaen miekkaa. Siinä roikkuu nauha, jonka päässä on kristalli ja suoja on valkoinen.
Näen hahmon. Hän on mies, jolla on paljon arpia ja tekojalka. Miten hän on ne saanut?

”Eli tässä olisi haluamasi miekka. Nimeltään Rosealin.”
Hän sanoo ja ojentaa minulle miekan.

”Ota sinä se. Minun pitää maksaa nämä.” Mika sanoo ja katsoo minuun.
Ojennan käteni ja otan miekan vastaan.

Rosealin…” Sanon hiljaa. Luulen, että kukaan ei kuullut ja Mika ei näytä huomaavansa mitään.

”Oletko valmis?” Mika kysyy. Nyökkään ja kiiruhdan ovelle. Heilutan kättäni myyjälle, ennen kuin suljen oven ja juoksen Mikan perään. Näin hymyn myyjän kasvoilla kun hän vilkutti takaisin.
Mika näytti kartaa ja puhui jotain veden kylästä. Kysyin, mitä hän tarkoitti. Hän sai jonkinlaisen ajatuksen veden hallitsijan olinpaikasta. Lähdimme kulkemaan eteen päin pitkin pientä polkua joka vei sademetsään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s