Holiday time!!! (finnish)

Eli kesälomaani on jo kulunut kaksi viikkoa ja sain tuossa pari päivää sitten läppärin rippilahjaksi. Nyt olen sitten ollut tietokoneella jo pari päivää päivittäen sivuja ja tehden kaikkea.

Olen siis aloittamassa 9- luokan syksyllä ja aion hakea Kannaksen lukion taidelinjalle eli töitä pitää tehdä. Tulen siis kirjoittamaan nyt tänne blogiini nyt tämän loman aikana paljon ja kun koulut alkavat, julkaisumäärä vähenee.

Yritän nyt ainakin loman aikana katsoa aika montakin anime- sarjaa ja tietenkin laitan tänne julkaisun siitä omin mielipiteineen. Toivon kyllä että jos joku on lukemassa tätä blogia, kommentoisi myös asioita liittyen julkaisuihini.

Toivon paljon risuja ja ruusuja liittyen kirjaani. En oikein ole saanut mitään Wattpadin kautta, kaikki vain lukevat luvut läpi eikä kommentoi tai paina sitä Vote- nappia joten en yhtään tiedä mitä mieltä kirjastani ollaan. Voin kyllä luulla ja sanoa sen että ensimmäinen luku siitä ensimmäisestä osasta oli kaikkien mieliksi tai kiinnostus lopahti suurimmalla osalla siihen lyhkäiseen lukuun jossa esittelin päähenkilöä hieman. Ja kirjoitin sen luvun viime vuoden syksyllä!!!! Tietysti en ollut silloin niin hyvä kirjoittamaan koska aloitin silloin, mutta se että luetaan se yksi luku ja kyllästytään miettimättä sitä, mitä voisi tapahtua hahmon elämässä!! No joo, eka osa oli aika pieni ja luvut todella lyhkäisiä, mutta mitä minä sille voin jos en tiedä mitä olisi tapahtunut ennen kuin toinen osa alkaa!! Ja kun en halunnut laittaa osia yhteen kun molemmissa oli ihan eri aiheet!! Anteeksi että valitan siitä tänne mutta en minä siitä voi valittaa Wattpadissäkään kun suurin osa ekan osan lukeneista ei seuraa minua,(ja suurin osa seuraajista on ulkomaalaisia), ei lue kirjaa uudestaan, en tiedä lukijoita, (vain kommentoijat ja voten antajat) ja sen takia eivät saa sitä tietoonsa tai millään tavalla älliinsä!!!!

Anteeksi pitkä valitus…..

 

NatsuHaru_14th

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s